Burnaby Child Care Centre keyboard_arrow_down

Burnaby Child Care Centre

Burnaby BC

The renovation of an existing day care playground involved working with the existing topography to develop a series of stepping planes where the children could move safely throughout the site.

With an emphasis on using the entire play ground, not just a single focussed play structure or element, the children explore and play in every inch of the space.

The play elements are numerous: sand play, nature trail, water spout, trike track, game area, stick forest, rolling mound are just a few of the elements, all dressed in a compelling mix of vibrant colour and untreated wood. 

Stepping pads at the playground of Burnaby Child Care Centre.  Landscape design by Gauthier and Associates.

Children explore the playground by Gauthier and Associates Landscape Architecture.
Play elements at Burnaby Child Care Centre.  Design by Gauthier and Associates.
Burnaby Child Care Centre
The playground awaiting children at Burnaby Child Care Centre.  Landscape design by Gauthier and Associates.